dissabte, 2 de gener del 2010

El tràiler del meu últim curt d'animació: "LA CARTA".



Dedicat a C.M.


Aquest és el tràiler del meu últim curtmetratge d'animació, que espero poder-vos mostrar més endavant en aquest mateix blog si aconsegueixo que es veigui molt millor o sinó a la meva futura web amb la resta de curts. Perdoneu per la qualitat de la imatge.

Este es el tráiler de mi último cortometraje de animación, que espero poder mostrar más adelante en este mismo blog si consigo que se vea mucho mejor o sino en mi futura web con la resta de cortos. Perdonad por la calidad de la imagen.

divendres, 1 de gener del 2010

Més il·lustració i pel·lícules!

El hombre de agua. Il·lustració de Gabriel Pacheco.

Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak.

Durant aquestes festes el tió m'ha caga't dos contes il·lustrats, un és "El hombre de agua" amb text d'Ivo Rosati i il·lustracions de Gabriel Pacheco, un dels meus preferits. Ja fa temps que em feia gràcia aquest conte perquè quan el vaig veure per primer cop em va recordar un curt d'animació que havia fet, on de fet hi surt un personatge amb el cos transparent i ple d'aigua. A veure quan us puc mostrar els meus curts!

L'altre conte és el "Allà on viuen els monstres" de Maurice Sendak, un clàssic que ara es pot veure a la gran pantalla en un film d'imatge real del particular Spike Jonce.

Durante estas fiestas el tió me ha traído dos cuentos ilustrados, uno es "El hombre de agua" con texto de Ivo Rosati e ilustraciones de Gabriel Pacheco, uno de mis preferidos. Ya hace tiempo que me hacía gracia este cuento porque cuando lo vi por primera vez me recordó un corto de animación que había hecho, donde de hecho sale un personaje con el cuerpo transparente y lleno de agua. A ver cuando os puedo mostrar mis cortos!

El otro cuento es el "Donde viven los monstruos" de Maurice Sendak, un clásico que ahora se puede ver en la gran pantalla en un filme de imagen real del particular Spike Jonce.



"Lost and Found" una petita sorpresa nadalenca!


Avui he pogut veure a la TV el curt que va realitzar el londinenc Studio Aka a partir del l'àlbum il·lustrat infantil "Lost and Found" d'Oliver Jeffers, que té la Nestle Smarties Book Prize (Gold Medal) i que va ser The Blue Peter Book of the Year el 2006. Aquí teniu la imatge de la portada del llibre i el tràiler del curt, que si el voleu veure amb millor qualitat podeu mirar-lo a la pàgina de l'Studio Aka. El curt també té varis premis com el Best TV special al festival d'Annecy del 2009. L'he trobat genial pels personatges, per l'estètica i perquè té missatges! És maco de veure.

Hoy he podido ver en la TV el corto que realizó el londinense Studio Aka a partir del el álbum ilustrado infantil "Lost and Found" de Oliver Jeffers, que tiene la Nestle Smarties Book Prize (Gold Medal) i fué The Blue Peter Book of the Year el 2006. Aquí tenéis la imagen de la portada del libro y el trailer del corto, que si lo quiere ver con mejor calidad podéis mirarlo en la página del Studio Aka. El corto tiene varios premios también cómo el Best Tv special al festival de Annecy del 2009. Lo he encontrado genial por los personajes, la estética i porque tiene mensajes! Es bonito de ver.